Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας κατάστημα στην Ελλάδα μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο www.max-socks.com.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Η χρέωση για τη μεταφορά των προϊόντων σας εξαρτάται από τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας και το βάρος των εμπορευμάτων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

  • Το προϊόν να είναι άθικτο, να μην έχει δηλαδή φορεθεί / χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής και να μην έχει λερωθεί.
  • Να μην έχουν αφαιρεθεί από το προϊόν οι ειδικές σημάνσεις του πχ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες κλπ.

Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει γραπτώς

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν εάν:

  • Αλλάξετε γνώμη
    • Στην περίπτωση που αλλάξετε γνώμη έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα άλλο προϊόν ή να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας (δικαίωμα υπαναχώρησης). Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.max-socks.com δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να επιστρέψουν ένα προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
  • Το προϊόν είναι ελαττωματικό
    • Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε για τις λεπτομέρειες της βλάβης και να συνεννοηθούμε για την επιστροφή του προϊόντος.
  • Έχετε λάβει λάθος προϊόν από αυτό που παραγγείλατε
    • Αν το προϊόν που παραλάβατε διαφέρει από αυτό που παραγγείλατε ή από αυτό που αναγράφεται στην απόδειξη ή στο τιμολόγιο σας, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να μας αναφέρετε το προϊόν που θα έπρεπε να έχετε παραλάβει και τα στοιχεία εκείνου που πραγματικά παραλάβατε.

Σε κάθε περίπτωση ο καταναλωτής πρέπει να επικοινωνήσει με το κατάστημα εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο τηλέφωνο 213 0237694 ή στο email  support@max-socks.com ( με αναφορά του κωδικού παραγγελίας και την ένδειξη επιστροφή) προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή του.